Nordisk Varme

OM OSS

Som kunde vil du derfor møte de samme menneskene som du kjenner fra dagens varmepumpe-virksomhet. Og du vil være sikret at det er fagfolk som kjenner produktet og installasjonen hjemme hos deg som fortsatt vil ta ansvaret for din varmepumpe.

Det er med stor trygghet jeg anbefaler Nordisk Varme AS som din nye samarbeidspartner. Der vil du møte medarbeidere som kjenner deg, boligen din og varmepumpa fra før og som vil være opptatt av at du fortsatt skal være en fornøyd varmepumpekunde.

Varmepumper levert av Lier Everk bidrar i dag til nytte og komfort i ca. 6000 husstander.

Nordisk Varme gleder oss til å videreføre Lier Everks varmepumpe-virksomhet i egen regi, og er godt fornøyde med å ha fått sjansen til å videreutvikle en spennende aktivitet. Av egen erfaring vet vi at varmepumpe er en klok investering og at den bidrar positivt både for den enkelte og for samfunnet.

Gjennom 10 års arbeidserfaring med montering, kontroll og vedlikeholdsservice av varmepumper har vi god kunnskap om produktene. Vi er begge sertifiserte teknikere, noe som i dag er et krav for utførelsen av arbeidet. Vi deltar på kurs og holder oss oppdaterte på ny teknologi for å gi deg den beste servicen og kunnskapen rundt din varmepumpe.

Vårt arbeid har også gitt oss erfaring og kunnskap om installasjon tilpasset den enkelte bygning, noe vi ser på som viktig for å kunne gi deg den beste service, oppfølgning og trygghet. Vi ønsker at du skal ha nytte og glede av din varmepumpe i lang tid fremover.

Vi tilbyr 2 års rentefri finansiering via resurs bank.

«DET ER VI SOM GJØR AT VARMEPUMPA DI DUGER.»